POESITEATER

Larvik Teaters poesiteater er blitt del av VI350s offisielle program. I disse dager skrives manus til forestillingen som skal fremføres i september. Derfor vil dramaturg Mona Windvik høre fra ungdom som vil ha sine tekster fremført på scenen.

 

– Det kan være dikt, en kort tekst eller en sangtekst. Tema velger du selv, skriv om det du er opptatt av, ting du tenker på eller kanskje en opplevelse, forteller Elisabeth Hunskaar, Prosjektleder for Poesiteatret i Larvik Teater.
 

Det som sendes inn trenger ikke være på rim og det kan ha fri form. Hvis man har en idé, men synes det er vanskelig å komme i gang vil Mona Windvik gjerne hjelpe til med det.

Forestillingen skal også inkludere tekster av Herman Wildenvey, Larviks egen store dikter. Larvik Teaters poesiteater ønsker i forestillingen å sette Wildenveys tekster inn i en moderne sammenheng og se hvordan de kan spille mot ungdommens tekster.

– Vi tror at ungdommer i dag bærer på viktige budskap og Larvik Teater ønsker gjennom dette prosjektet å gi dem en arena. Derfor utfordrer vi dem nå til å sende inn tanker og betraktninger og å få en stemme og bli hørt, sier Hunskaar.

Send inn ditt bidrag her!

Takk for innsendingen din!