top of page

POESI

Vi åpner snart for muligheten til å delta i poesigruppa!

HVA KAN DU EIE

POESIPROGRAMMET

Larvik er en by full av poesi, bokstavelig talt. På husvegger, på steiner, på trær, på heller, og på egne installasjoner, kan man lese poesi og aforismer i alle former. Poesiparken fyller virkelig byen med ord som treffer folk i alle aldre. 

Hva kan du eie– er en forestilling om og med folk på vei i livet, der de er, akkurat nå. 
En forestilling med humor og alvor, med vemod, og med toner fra mange tiår, der folk flest kan kjenne seg igjen i valg av ord. 
Alt kan ikke treffe alle, men mye kan treffe mange. 

 

Larvik Teater ønsker med dette poesiprogrammet å hylle poesien som allerede er i byen. Vi ønsker også å hylle nyskrevet poesi, som ikke har fått plass i Poesiparken, poesi som her helt fersk, skrevet av aktører i teateret, og av andre skribenter i Vestfoldregionen, og kanskje også utover grensene, - for å videreføre at Larvik alltid vil være en by med plass til poesi fra fjern og nær. 


Den hyllesten blir laget som en helhetlig forestilling, som varer lenge nok, til å komme inn under huden, og kort nok, til at man ønsker seg enda mer. 

I tillegg ønsker vi å lage noen kortere poesiprogram, som kan tilpasses og brukes hvor som helst. På kafeer, i foajeer, på torg, i bakgårder, i trapper, i fellesstuene på aldersboliger, på sykehjem, i barnehager, og på skoler, - der folk er. 
Og kanskje vi også dukker opp på uventede steder, på uventede tider, som plutseligpoesi. 

Poesigruppen avtaler fra gang til når og hvor de møtes, så hvis du vil komme kontakt så send mail til Elisabeth eller kontakt oss via messenger på Facebook.

 

Prosjektleder/ dramaturg 

Mona Windvik


Produsent 

Elisabeth Hunskaar

elisabeth@larvikteater.no

Kulturnatt i Larvik 2019
75429605_10157581514635429_5924434843940
bottom of page